Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Veel gestelde vragen natuursteen vloer polijsten

Onze specialisten krijgen regelmatig vragen over het polijsten, kristalliseren en reinigen van natuursteen vloeren. Hieronder vindt u de vragen die ons vaak gesteld worden. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Vloer laten polijsten door ChemDry Spanjerberg

Veelgestelde vragen over natuursteen vloer polijsten

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Verwijderen jullie krassen uit mijn natuursteen vloer?

Ja, bij het polijsten schuren we de vloer, zodat kleine krasjes uit uw vloer verdwijnen. Bij diepe krassen en oneffenheden slijpen we uw vloer om deze te verwijderen.

Hoe verwijder ik vlekken van mijn natuursteen vloer?

Verwijder vlekken met een reinigingsmiddel. Lukt het u niet om de vlek te verwijderen? Dan is de vlek in uw vloer getrokken en is het noodzakelijk om de vloer te polijsten.

Welke natuursteen vloeren polijsten jullie?

Chem-Dry Spanjerberg reinigt alle natuursteen vloeren, zoals marmer, travertin, kalksteen en graniet. Wilt u weten of we uw vloer ook kunnen reinigen en polijsten? Bel dan onze vestiging in Woerden via 0348 485 050 of bel onze vestiging in Amstelveen via 020 647 9717.

Wat zijn de kosten van natuursteen vloer polijsten?

De prijs van het polijsten van uw natuurstenen vloer is afhankelijk van de grootte van het vloeroppervlak en de benodigde werkzaamheden. U schakelt ons in voor het reinigen, slijpen, polijsten en/of kristalliseren van uw vloer. Bekijk onze werkwijze.

Waarom kristalliseren jullie mijn natuursteen vloer?

Na het reinigen en polijsten is een natuursteen vloer als nieuw: de vloer is schoon en glanst weer als vanouds. Tot slot kristalliseren we uw vloer om deze beter te beschermen tegen beschadigingen en vlekken. Het kristalliseren zorgt ervoor dat uw vloer minder snel slijt en minder krasgevoelig is. Daarnaast geeft deze afwerking uw vloer nog meer glans. Bekijk de resultaten van natuursteen vloer polijsten.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland
Professioneel vloeren polijsten

Neem contact met ons op

Direct een afspraak maken met onze specialisten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud