Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Welke natuurstenen vloeren polijsten wij?

Na verloop van tijd wordt uw natuursteen vloer dof en ontstaan er krassen of vlekken. Laat uw vloer reinigen, polijsten en kristalliseren om vlekken en krassen te verwijderen en het natuursteen weer te laten glanzen.

Professioneel vloeren polijsten

Wij reinigen en polijsten alle natuurstenen vloeren

Elke natuursteen vloer kunnen wij reinigen en polijsten. Denk bijvoorbeeld aan Belgisch hardsteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet of basalt. Hieronder lichten wij een paar populaire natuurstenen vloeren uit:

tekening van marmer

Marmeren vloer

Marmer bevat kalk, waardoor uw marmeren vloer in de loop der jaren dof wordt. Bovendien kunnen er slijtplekken ontstaan op het natuursteen. ChemDry Spanjerberg zorgt dat het marmer zijn glans terugkrijgt door uw vloer te reinigen, polijsten en indien nodig te kristalliseren.

Granieten vloer

Om de schoonheid en kwaliteit van een granieten vloer te behouden is het noodzakelijk dat u uw vloer regelmatig specialistisch laat reinigen. Met onze reinigingsmethodes verwijderen wij krassen en vlekken die in uw vloer getrokken zijn. Vervolgens polijsten we het graniet om het weer te laten glanzen.

tekening van graniet
tekening van een travertin

Travertin vloer

Een travertin vloer is niet goed bestand tegen zuur. Daarom is het verstandig om uw vloer door ChemDry Spanjerberg te laten beschermen tegen vlekken en beschadigingen. Wij polijsten en kristalliseren uw vloer om krassen en slijtage tegen te gaan.

Kalksteen vloer

Met het polijsten van uw kalksteen vloer halen we de oorspronkelijke kleur en glans weer naar boven. Laat het kalksteen kristalliseren om uw vloer beter te beschermen tegen slijtage, vervuiling en krassen. Bij diepe krassen of hoogteverschil in de tegels maken we uw vloer weer als nieuw door deze te slijpen.

tekening van kalksteen

Vloerbedekking reinigen voor particulieren en bedrijven

Wij voeren onze vloerbedekking reiniging uit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij komen bij u langs op een tijdstip dat het u uitkomt, ook na werktijd. Op die manier ervaart u geen overlast van de vloerbedekking reinig.

Wij werken voor klanten in onder andere:
Amsterdam, Uithoorn, Mijdrecht, Boskoop, Amstelveen, Woerden, Bodegraven, Nieuwkoop, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn en Maarssen.

kaart van een deel van Nederland
Professioneel vloeren polijsten

Neem contact met ons op

Direct een afspraak maken met onze specialisten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud