Hoe werkt vloerbedekking reinigen?

Onze vloerbedekking reinigers hebben veel ervaring met het verwijderen van vlekken in uw vloer en maken deze weer stralend schoon. Voor de reiniging van uw vloer maken wij gebruik van een koolzuurmethode die uw vloerbedekking reinigen zonder te beschadigen.

Duurzame methode vloerbedekking reinigen

Voor het reinigen van uw vloerbedekking maken onze experts gebruik van het duurzame reinigingsproduct The Natural. Dit middel bevat geen agressieve middelen, fosfaten of zepen waardoor het veilig is voor u, uw huisdier en het milieu.

In het reinigingsmiddel van The Natural zitten minuscule koolzuurbelletjes die het vuil uit uw tapijt verwijderen. De koolzuurhoudende werking zorgt ervoor dat het reinigingsproduct verandert in koolzuur zodra er wrijving ontstaat tussen de vloerbedekking en de reinigingspads. De miljoenen koolzuurbelletjes dringen diep door in de vloerbedekking en stuwt het vuil naar de oppervlakte. Dit zorgt er ook voor dat er geen restant achterblijft op de vloerbedekking en de vloer daarmee beter bestand is tegen hervervuiling.

Beschermlaag om het vuil te weren

Door het intensieve dagelijkse gebruik, beschadigt de beschermlaag van de vloerbedekking. Als het nodig is, brengen wij daarom na het reinigen van uw vloerbedekking een beschermlaag aan op de vloerbedekking. Deze vuilwerende beschermlaag houdt uw vloerbedekking langer fris en schoon na het reinigen.

Wat is de werking van koolzuur in het reinigingsproduct?

Voordat onze vloerbedekking reinigers aan de behandeling kunnen beginnen, borstelen en stofzuigen zij eerst de vloerbedekking om het losse vuil te verwijderen en de vezels van de vloerbedekking rechtop te laten staan. Hierdoor dringt het koolzuur dieper door in de vloerbedekking en weekt het zelfs het hardnekkigste vuil los.

  • Het koolzuur bruist en weekt het vuil los omdat het doordringt tot in de vezels van de vloerbedekking.
  • Zodra het koolzuur oplost, zal er alleen water achterblijven in uw vloerbedekking.
  • Het vuil dat is losgeweekt door de behandeling, is eenvoudig op te zuigen.

Offerte aanvragen

Het verwijderen van soorten vlekken

Met het reinigen van de vloerbedekking verwijderen wij de meeste standaard huis-, tuin- en keukenvlekken. De koolzuurmethode van The Natural verwijdert de hardnekkigste vlekken.

Soort vlek Verwijdering uit de vloerbedekking
Bloedvlekken
Make-up vlekken
Urinevlekken
Wijnvlekken
Koffie- en theevlekken
Olie- en vetvlekken
Inktvlekken

Uw vloerbedekking is direct gebruiksklaar

Tijdens het reinigen van uw vloerbedekking gebruiken wij zo weinig mogelijk water. In vergelijking met andere methodes om uw vloerbedekking te reinigen gebruiken wij 80% minder water. Uw vloerbedekking is hierdoor niet te nat en daardoor direct weer te belopen. Bekijk hier de resultaten van onze vloerbedekking reiniging.

Ervaringen van onze klanten

‘Vakkundig werk. Ook snel klaar. Vloerbedekking ziet er weer schoon en als nieuw uit. Dank jullie wel voor de goede service.’
‘Super service. Wij zijn dik tevreden. Snel werk, goed resultaat en vriendelijk. Wij houden jullie in gedachten!’

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de vloerbedekking reiniging. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen Neem contact op

Meer reinigingsdiensten van Chem-Dry Spanjerberg

Naast voor het reinigen van uw vloerbedekking kunt u bij ons terecht voor nog meer soorten reinigingsdiensten, zoals: