Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Veel gestelde vragen meubelreiniging

Hieronder leest u de meest gestelde vragen die wij van onze klanten krijgen over meubelreiniging. Onder de vraag leest u ook direct het antwoord. Mocht u vragen hebben die er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over meubelreiniging

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Hoelang duurt het voordat mijn meubels droog zijn?

Uw meubels zijn na één dag alweer droog en bruikbaar. Omdat wij werken met een reinigingsmethode waarbij wij 80% minder water gebruiken dan andere manieren om uw meubels weer schoon te krijgen, worden uw meubels veel minder nat. Hierdoor zijn ze eerder droog.

Is meubelreiniging geschikt voor alle meubelen?

Meubelreiniging is geschikt voor alle meubelstoffen. Wij reinigen alle meubels, bankstellen en stoelen met een synthetische, katoenen, wollen en microvezel stoffering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het reinigen van de bekleding van uw auto en caravan.

Wat voor soorten vlekken verwijderen jullie uit meubels?

Wij verwijderen alle soorten vlekken uit uw meubelen. Het maakt niet uit of de vlekken alleen op het oppervlak zitten of hardnekkig zijn: wij krijgen alle vlekken uit uw meubelen. Te denken valt aan de volgende soort vlekken: thee, koffie, wijn, urine, vruchtensap, saus, vet en olie.

Reinigen jullie ook meubels op locatie?

Wij reinigen ook meubels op locatie. Wij verzorgen de meubelreiniging wanneer het u uitkomt: dit kan zowel in de ochtend, middag en avond als ’s nachts. Uw meubels zijn de volgende dag weer helemaal schoon en bruikbaar.

Wat zijn de kosten van meubelreiniging?

De kosten van het reinigen van uw meubels verschillen per situatie en hangen af van de vlekken. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen om uw meubels te inspecteren. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Zelf zien wat onze krachtige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen doen?

Vraag een gratis doe-het-zelf Vlekkenblusser aan of nodig ons uit voor een demonstratie op locatie!

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud