Meubelreiniging

Ontdek wat de meubelreiniging van Chem-Dry Spanjerberg voor uw meubilair kan betekenen. Wij behandelen bijvoorbeeld uw stoelen, bank, fauteuils en andere stoffen meubels. Uw meubels worden met onze grondige reiniging snel weer schoon en fris. De voordelen van onze meubelreiniging:

  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Duurzame reiniging
  • Unieke koolzuurtechniek
  • Voor alle meubelstoffen
  • Binnen één dag al uw meubels gereinigd

Uw meubilair weer fris en vuilvrij krijgen? Vraag meteen een offerte aan. Onze specialisten werken in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Woerden, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Bodegraven, Maarssen, Boskoop en Nieuwkoop.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Om uw meubel optimaal te reinigen maken wij gebruik van een speciale koolzuurtechniek. Met deze methode worden de vuildeeltjes door de koolzuurmoleculen naar het oppervlak van het meubel geleid. Daarna kan het vuil eenvoudig worden weggezogen.

Vlekken verwijderen

Van hardnekkige roestvlekken tot oppervlakkige theevlekken: met onze meubelreiniging straalt uw meubilair weer. Onze techniek is geschikt voor diverse meubelstoffen: leer, synthetische stof, katoen en wol. Na de reiniging kunnen we uw meubilair voorzien van een beschermlaag om toekomstige vlekken te voorkomen. Bekijk het resultaat van meubelreiniging.

Met onze meubelreiniging kiest u voor flexibiliteit. Ook buiten onze openingstijden kunnen wij uw meubels schoonmaken. Door onze snelle en innovatieve methode zijn uw meubels dezelfde dag nog te gebruiken. Uw meubilair blijft na onze meubelreiniging langer schoon en fris. Lees meer over onze werkwijze.

Voor-en-na-foto's meubels

Soorten meubelreiniging

U kunt onze meubelreiniging ook aanvragen voor de reiniging van kussens of autobekleding. In kleinere ruimtes kan het bijzonder lastig zijn een vlek te verwijderen. Met onze professionele apparatuur reinigen onze vakmensen uw kussens of bekleding snel en vakkundig. Uw interieur ziet er daarna weer uit als nieuw.

  • Banken, bankstellen en sofa's
  • Kantoormeubelen
  • Stoelen, eetkamerstoelen en fauteuils
  • Leren en stoffen meubels
  • Autostoelen

Bekijk alle meubels die wij reinigen

Particuliere en zakelijke meubelreiniging

Wij reinigen meubels voor zowel consumenten als bedrijven. Als particulier komen we bij u thuis om uw meubilair, uw auto of caravan schoon te maken. Ook bij hardnekkige vlekken, bijvoorbeeld rode wijnvlekken, kunt u een beroep doen op onze meubelreiniging.

Als zakelijke klant kiest u onze meubelreiniging voor het schoonmaken van uw bedrijfsruimtes. We verzorgen een grondige reiniging van vergaderruimtes en bureaustoelen. Uit onderzoek blijkt dat een schone ruimte bevorderlijk is voor de productiviteit van uw werknemers. Door onze professionele aanpak kunt u alles in dezelfde ruimte laten staan en is het meubilair binnen twaalf uur weer droog en schoon.

Duurzame meubelreiniging

Met Chem-Dry Spanjerberg kiest u voor een milieuvriendelijke manier van meubelreiniging. Onze methode met koolzuur is pH-neutraal en er worden bovendien geen schadelijke chemische middelen toegepast. Koolzuurbelletjes dringen tot diep in het meubel en verdringen het vuil naar de oppervlakte. Dit kan vervolgens snel en eenvoudig verwijderd worden. Op deze manier wordt de vlek in zijn geheel opgelost.

In vergelijking met andere methodes van reiniging gebruiken we 80 procent minder water. We blijven continu innoveren om onze werkwijze zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Met Chem-Dry Spanjerberg kiest u voor een groene manier van milieureiniging.

Adviezen bij het schoonhouden van uw meubilair

Na de grondige reiniging kunnen we uw meubelen voorzien van een bescherming laag die nieuw vuil afstoot. Om uw meubels schoon te houden adviseren we een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaakbeurt. Leren meubilair kunt het beste met een stofdoek schoonmaken, voor stoffen banken of stoelen is de stofzuiger geschikt. Als u met schoonmaakmiddelen aan de slag wilt gaan, test deze dan eerst op een niet zichtbare plek om de uitwerking. Wees tenslotte voorzichtig met eten en drinken op de bank; dit soort vlekken zien we veelvuldig voorbij komen.

Meer reinigingsdiensten

Offerte meubelreiniging aanvragen

Als u een offerte wenst aan te vragen, kan dit via onderstaand formulier. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. U kunt ook een informatieverzoek versturen.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.