Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Veel gestelde vragen tapijtreiniging

Wij krijgen regelmatig vragen over tapijtreiniging. Bekijk hieronder de meestgestelde vragen en de antwoorden. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Woerden of Amstelveen.

Schoonmaak apparatuur van ChemDry Spanjerberg

Veelgestelde vragen over tapijtreiniging

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Hoe lang duurt het voordat ik op de vloer kan lopen na tapijtreiniging?

U kunt de vloer direct na de tapijtreiniging weer belopen. Onze tapijtreinigers gebruiken bij de reinigingsmethode van uw tapijt een kleine hoeveelheid water, zodat uw tapijt niet lang hoeft te drogen na de tapijtreiniging. Op deze wijze is uw tapijt direct weer gebruiksklaar.

Is de tapijtreiniging veilig voor mens en dier?

Onze producten zijn groen gecertificeerd. Chem-Dry Spanjerberg werkt met een unieke, milieuvriendelijke koolzuurmethode. Onze duurzame reinigingsmiddelen bevatten geen agressieve middelen of zepen, zodat wij uw tapijt reinigen met een mens- en diervriendelijke methode.

Wat zijn de kosten van tapijtreiniging?

De kosten van tapijtreiniging zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het oppervlak en de mate van vervuiling. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Welke vlekken verwijderen jullie uit het tapijt?

Chem-Dry Spanjerberg verwijdert alledaagse vlekken eenvoudig en snel uit uw tapijt met duurzame reinigingsmiddelen zonder schade aan te richten aan uw tapijt. Wij verwijderen bijvoorbeeld vlekken van bloed, olie, vet, koffie, thee, wijn, limonade, make-up, inkt en urine.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland
Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Neem contact met ons op

Wilt u zelf een vlek verwijderen, dan doet u dit zo snel mogelijk, zodat de vlek niet in het tapijt kan trekken. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, dan neemt u contact met ons op.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud