Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Dr. Schutz vleoroplossingen voor een perfecte reiniging

Dr. Schutz biedt al jarenlang hoogwaardige vloeroplossingen voor allerlei soorten vloeren. De producten van het familiebedrijf staan zeer goed aangeschreven bij prominente vloerfabrikanten. De vloeroplossingen zorgen voor een hoge slijtvastheid en een verminderde kwetsbaarheid voor chemicaliën. Dr. Schutz heeft een keurmerk in het leven geroepen om gecertificeerde bedrijven te herkennen.

ChemDry Spanjerberg BV is gecertificeerd applicator van Dr. Schutz. Dit betekent dat we alle Dr.Schutz-producten professioneel kunnen toepassen. Wij krijgen uw vloer weer volledig schoon en kunnen beschadigingen direct herstellen. Daarnaast zijn al onze medewerkers bevoegd om PU-coatings aan te brengen. Zo is uw vloer binnen mum van tijd weer zo goed als nieuw. Bij PU-gietvloeren of andere elastische designvloeren kunnen we uw vloer bovendien gemakkelijk een andere kleur geven.

Als u op zoek bent naar optimale reiniging van uw vloer, dan staan de experts van ChemDry Spanjerberg voor u klaar. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u ons bereiken op 0348-485 050.  

Professionele reiniging van vloerkleed

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Aalsmeer?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud