Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Een travertin vloer geeft uw bedrijf of huis een unieke uitstraling: warm, maar tegelijkertijd ook luxe. Krassen of verkleuringen in uw travertin vloer zijn dan extra zonde. ChemDry Spanjerberg neemt uw beschadigde of vervuilde vloer graag onder handen. Wij reinigen, polijsten en kristalliseren duurzaam, snel en vakkundig. Hierdoor ziet uw travertin vloer er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit. 

Schone en glimmende stenen vloer na professionele schoonmaak

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw travertin vloer duurzaam gereinigd en gepolijst
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Uw travertin vloer weer als nieuw
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg reinigt, polijst en impregneert uw travertin vloer en geeft het zijn glans weer terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw travertin vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vloer laten polijsten door ChemDry Spanjerberg

Onze werkwijze

Reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw travertin vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Kristalliseren en polijsten

Heeft uw travertin vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van travertin en de krasjes verdwijnen. Zijn de krassen diep? Dan is kristalliseren niet voldoende en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Impregneren

Wilt u zekerheid dat uw travertin vloer voor langere tijd van goede kwaliteit blijft? Laat ChemDry Spanjerberg uw travertin vloer impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan op de toplaag van uw vloer, waardoor vuil, vocht en vlekken de vloer minder snel aantasten. Door uw vloer te laten impregneren, is polijsten minder vaak nodig en geniet je langer van uw glanzende travertin vloer.

Onderhouden

Stofzuig uw travertin vloer regelmatig. Gebruik het liefst een stofzuiger met een zachte kop of een zachte bezem. Gebruik daarnaast slechts neutrale reinigers die veilig zijn voor natuursteen. Reinigingsmiddelen met zure stoffen kunnen travertin beschadigen en verkleuren. Wanneer er is gemorst op uw vloer, veeg het dan onmiddellijk schoon. Hoe langer u wacht, hoe dieper de vlekken zich zullen nestelen.

Wilt u uw travertin vloer laten reinigen, polijsten en impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud