Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tips voor zelf terras tegels reinigen

icoon vinkje

Begin al bij een beetje vervuiling met het behandelen van vuil, algen en groene aanslag. Als u uw tegels regelmatig reinigt, krijgt het vuil geen kans om in uw tegels te trekken en kunnen algen en groene aanslag uw tegels niet aantasten.

icoon vinkje

Verwijder vuil met een hogedrukreiniger. Pas wel op dat u de voegen niet wegspoelt. Anders komt vuil makkelijker tussen uw terrastegels.

icoon vinkje

Verwijder groene aanslag met een combinatie van Biotex met water. Giet dit over uw terrastegels en laat het 10 minuten intrekken. Daarna schrobt u de groene aanslag eenvoudiger weg.

icoon vinkje

Wilt u mos en algen doden? Meng chloor met water en gebruik dit op uw tegels. Let er wel op dat chloor planten beschadigt. Zorg er dus voor dat dit niet in de grond trekt.

icoon vinkje

Op eenvoudige wijze vuil van uw terrastegels verwijderen? Meng zand met water en laat de zandkorrels de viezigheid van uw terrastegels afschuren.

icoon vinkje

Schoonmaakazijn werkt goed tegen onkruid. Meng schoonmaakazijn met water, veeg het over uw terrastegels en laat het intrekken. U hoeft de schoonmaakazijn niet te verwijderen.

icoon vinkje

Zout is ook erg effectief tegen onkruid. Veeg het zout over uw terrastegels en laat het intrekken. Haal na een paar dagen de zoutresten weg met water.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud