Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Tips voor zelf terras tegels reinigen

Begin al bij een beetje vervuiling met het behandelen van vuil, algen en groene aanslag. Als u uw tegels regelmatig reinigt, krijgt het vuil geen kans om in uw tegels te trekken en kunnen algen en groene aanslag uw tegels niet aantasten.

Verwijder vuil met een hogedrukreiniger. Pas wel op dat u de voegen niet wegspoelt. Anders komt vuil makkelijker tussen uw terrastegels.

Verwijder groene aanslag met een combinatie van Biotex met water. Giet dit over uw terrastegels en laat het 10 minuten intrekken. Daarna schrobt u de groene aanslag eenvoudiger weg.

Wilt u mos en algen doden? Meng chloor met water en gebruik dit op uw tegels. Let er wel op dat chloor planten beschadigt. Zorg er dus voor dat dit niet in de grond trekt.

Op eenvoudige wijze vuil van uw terrastegels verwijderen? Meng zand met water en laat de zandkorrels de viezigheid van uw terrastegels afschuren.

Schoonmaakazijn werkt goed tegen onkruid. Meng schoonmaakazijn met water, veeg het over uw terrastegels en laat het intrekken. U hoeft de schoonmaakazijn niet te verwijderen.

Zout is ook erg effectief tegen onkruid. Veeg het zout over uw terrastegels en laat het intrekken. Haal na een paar dagen de zoutresten weg met water.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud