Marmer polijsten

Laat marmer polijsten om weer een glanzende vloer te krijgen. In de loop der jaren wordt het materiaal dof, maar door het marmer te polijsten blazen we het weer nieuw leven in. Zo hoeft u niet direct een nieuwe vloer aan te schaffen, maar kan uw huidige vloer weer een paar jaar mee.

  • Uw marmer in 1 dag gepolijst
  • 24 uur per dag inzetbaar
  • Uw vloer weer als nieuw
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

Maak een afspraak met Chem-Dry Spanjerberg voor het reinigen en polijsten van marmer via 0348 485 050 (Woerden) of 020 647 9717 (Amstelveen).

Kosten van marmer polijsten

U ontvangt vooraf een offerte. De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte die we moeten reinigen, de mate van vervuiling en eventuele (oppervlakkige) beschadigingen. Voor meer informatie over de kosten en het polijsten neemt u contact met ons op.

Offerte aanvragen Neem contact op

Marmer schoonmaken

Voorafgaand aan het polijsten van uw vloer maken we deze schoon. Als er vuil op het marmer ligt, kan dit namelijk krassen veroorzaken bij het gladschuren. Met ons specialistische en milieuvriendelijke schoonmaakmiddel verwijderen we vuil en vlekken.

Uw vloer laten polijsten

We maken elke natuursteen vloer glad en verwijderen oppervlakkige beschadigingen en krasjes. Dit doen we met behulp van een polijstmachine en verschillende diamantpads.

  • Met een ruwe pad openen we de structuur van het marmer en verwijderen we krassen.
  • Met een minder ruwe pad sluiten we de structuur weer, zodat het materiaal begint te glanzen.
  • Tot slot gebruiken we een fijne diamantpad om het marmer zijn oorspronkelijke glans terug te geven.

Impregneren

Wij raden u altijd aan om de vloer te laten impregneren na het polijsten, zodat vuil, vocht en vlekken het marmer niet aantasten en de kwaliteit en glans langer behouden blijven. Zo zorgt u er ook voor dat het polijsten minder vaak nodig is.

Zelf marmer reinigen

Marmer maakt u zelf gemakkelijk schoon met soda en warm water. Houd er rekening mee dat u nooit azijn gebruikt om het materiaal te reinigen, want dit kan uw vloer aantasten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk, voordat ze in het natuursteen trekken. Laat ook geen water op het marmer liggen, want dit kan vlekken veroorzaken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor meer informatie over het polijsten en schoonmaken van marmer neemt u contact met ons op. Bel 0348 485 050 voor onze vestiging in Woerden of 020 647 9717 voor onze vestiging in Amstelveen. Via onderstaand formulier vraagt u direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.