Resultaten vloerbedekking reinigen

Voor het reinigen van uw vloerbedekking gebruiken wij een unieke koolzuurmethode. Uw vloerbedekking is weer zo goed als nieuw na de vloerbedekking reiniging door onze specialisten. Reiniging van uw vloerbedekking heeft de volgende voordelen:

  • Uw vloer is beter bestand tegen hervervuiling
  • Het vermindert allergieklachten door de diepe reiniging
  • Het verlengt de levensduur van uw vloerbedekking
  • Het haalt vuil aantrekkende resten uit uw vloerbedekking

Offerte aanvragen

Vloerbedekking zonder vlekken

Wij besteden extra aandacht aan de reiniging van uw vloerbedekking om de hardnekkige vlekken te verwijderen. Chem-Dry Spanjerberg verwijdert met de koolzuurmethode The Natural alle normale huis-, tuin- en keukenvlekken uit uw vloerbedekking.

Soort vlek Verwijdering uit de vloerbedekking
Bloedvlekken  
Make-up vlekken  
Urinevlekken  
Wijnvlekken  
Koffie- en theevlekken  
Olie- en vetvlekken  
Inktvlekken  

Uw vloerbedekking blijft langer schoon

Bij de meeste reinigingsmiddelen blijven er vuil aantrekkende zeepresten achter in uw vloerbedekking. Wij reinigen uw vloerbedekking daarom met een koolzuurhoudend reinigingsmiddel zonder zeep en chemicaliën. Zo blijven er geen vuilaantrekkende resten achter in de vloerbedekking. Op die manier is uw tapijt ook beter bestand tegen hervervuiling. Na de vloerbedekking reiniging kunnen wij een vuilwerende beschermlaag aanbieden die ervoor zorgt dat uw tapijt nog langer schoon en fris blijft. Meer over onze werkwijze.

Verminderen van allergieklachten met een vloerbedekking reiniging

Het is vaak onzichtbaar, maar na verloop van tijd gaat er zich in uw vloerbedekking stof ophopen. Wanneer u last heeft van een allergie, astma of COPD dan kan deze fijnstof in uw vloerbedekking de klachten verergeren. Tijdens onze specialistische reiniging verwijderen we het fijnstof uit uw vloerbedekking waardoor uw klachten zullen afnemen.

Wat anderen over ons zeggen

‘Ik heb mijn vloerbedekking bij Chem-Dry laten reinigen. Er zaten een aantal vlekken in, maar daar is nu niks meer van te zien. Ik ben dus erg tevreden over het resultaat en ik kan het iedereen aanbevelen.’
‘Zo enorm blij dat jullie mijn vloerbedekking een dieptereiniging hebben gegeven. Echt weer superfris. Ik raad jullie iedereen aan.’

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de vloerbedekking reiniging of onze veelgestelde vragen bekijken. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen Neem contact op

Meer reinigingsdiensten van Chem-Dry Spanjerberg

Maak naast de vloerbedekking reiniging ook gebruik van andere reinigingsdiensten, zoals: