Welke natuursteen vloeren polijsten wij?

Na verloop van tijd wordt uw natuursteen vloer dof en ontstaan er krassen of vlekken. Laat uw vloer reinigen, polijsten en kristalliseren om vlekken en krassen te verwijderen en het natuursteen weer te laten glanzen.

Wij reinigen en polijsten alle natuurstenen vloeren

Elke natuursteen vloer kunnen wij reinigen en polijsten. Denk bijvoorbeeld aan Belgisch hardsteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet of basalt. Hieronder lichten wij een paar populaire natuurstenen vloeren uit:

Marmeren vloer

Marmer bevat kalk, waardoor uw marmeren vloer in de loop der jaren dof wordt. Bovendien kunnen er slijtplekken ontstaan op het natuursteen. Chem-Dry Spanjerberg zorgt dat het marmer zijn glans terugkrijgt door uw vloer te reinigen, polijsten en indien nodig te kristalliseren.

Granieten vloer

Om de schoonheid en kwaliteit van een granieten vloer te behouden is het noodzakelijk dat u uw vloer regelmatig specialistisch laat reinigen. Met onze reinigingsmethodes verwijderen wij krassen en vlekken die in uw vloer getrokken zijn. Vervolgens polijsten we het graniet om het weer te laten glanzen.

Travertin vloer

Een travertin vloer is niet goed bestand tegen zuur. Daarom is het verstandig om uw vloer door Chem-Dry Spanjerberg te laten beschermen tegen vlekken en beschadigingen. Wij polijsten en kristalliseren uw vloer om krassen en slijtage tegen te gaan.

Kalksteen vloer

Met het polijsten van uw kalksteen vloer halen we de oorspronkelijke kleur en glans weer naar boven. Laat het kalksteen kristalliseren om uw vloer beter te beschermen tegen slijtage, vervuiling en krassen. Bij diepe krassen of hoogteverschil in de tegels maken we uw vloer weer als nieuw door deze te slijpen.

Direct een afspraak maken met onze specialisten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen.

Offerte aanvragen Neem contact op