Veelgestelde vragen natuursteen vloer polijsten

Onze specialisten krijgen regelmatig vragen over het polijsten, kristalliseren en reinigen van natuursteen vloeren. Hieronder vindt u de vragen die ons vaak gesteld worden. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Verwijderen jullie krassen uit mijn natuursteen vloer?

Ja, bij het polijsten schuren we de vloer, zodat kleine krasjes uit uw vloer verdwijnen. Bij diepe krassen en oneffenheden slijpen we uw vloer om deze te verwijderen.

Hoe verwijder ik vlekken van mijn natuursteen vloer?

Verwijder vlekken met een reinigingsmiddel. Lukt het u niet om de vlek te verwijderen? Dan is de vlek in uw vloer getrokken en is het noodzakelijk om de vloer te polijsten.

Welke natuursteen vloeren polijsten jullie?

Chem-Dry Spanjerberg reinigt alle natuursteen vloeren, zoals marmer, travertin, kalksteen en graniet. Wilt u weten of we uw vloer ook kunnen reinigen en polijsten? Bel dan onze vestiging in Woerden via 0348 485 050 of bel onze vestiging in Amstelveen via 020 647 9717.

Wat zijn de kosten van natuursteen vloer polijsten?

De prijs van het polijsten van uw natuurstenen vloer is afhankelijk van de grootte van het vloeroppervlak en de benodigde werkzaamheden. U schakelt ons in voor het reinigen, slijpen, polijsten en/of kristalliseren van uw vloer. Bekijk onze werkwijze.

Waarom kristalliseren jullie mijn natuursteen vloer?

Na het reinigen en polijsten is een natuursteen vloer als nieuw: de vloer is schoon en glanst weer als vanouds. Tot slot kristalliseren we uw vloer om deze beter te beschermen tegen beschadigingen en vlekken. Het kristalliseren zorgt ervoor dat uw vloer minder snel slijt en minder krasgevoelig is. Daarnaast geeft deze afwerking uw vloer nog meer glans. Bekijk de resultaten van natuursteen vloer polijsten.

Neem contact met ons op voor vragen over natuursteen vloer polijsten of het aanvragen van een offerte.

Offerte aanvragen Neem contact op