Veelgestelde vragen tapijtreiniging

Wij krijgen regelmatig vragen over tapijtreiniging. Bekijk hieronder de meestgestelde vragen en de antwoorden. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Woerden of Amstelveen.

Contact

Hoe lang duurt het voordat ik op de vloer kan lopen na tapijtreiniging?

U kunt de vloer direct na de tapijtreiniging weer belopen. Onze tapijtreinigers gebruiken bij de reinigingsmethode van uw tapijt een kleine hoeveelheid water, zodat uw tapijt niet lang hoeft te drogen na de tapijtreiniging. Op deze wijze is uw tapijt direct weer gebruiksklaar.

Is de tapijtreiniging veilig voor mens en dier?

Onze producten zijn groen gecertificeerd. Chem-Dry Spanjerberg werkt met een unieke, milieuvriendelijke koolzuurmethode. Onze duurzame reinigingsmiddelen bevatten geen agressieve middelen of zepen, zodat wij uw tapijt reinigen met een mens- en diervriendelijke methode.

Wat zijn de kosten van tapijtreiniging?

De kosten van tapijtreiniging zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het oppervlak en de mate van vervuiling. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Welke vlekken verwijderen jullie uit het tapijt?

Chem-Dry Spanjerberg verwijdert alledaagse vlekken eenvoudig en snel uit uw tapijt met duurzame reinigingsmiddelen zonder schade aan te richten aan uw tapijt. Wij verwijderen bijvoorbeeld vlekken van bloed, olie, vet, koffie, thee, wijn, limonade, make-up, inkt en urine.

Wilt u zelf een vlek verwijderen, dan doet u dit zo snel mogelijk, zodat de vlek niet in het tapijt kan trekken. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, dan neemt u contact met ons op.