Tevreden klanten

Annex Cinema Woerden

Bij Annex Cinema heeft Chem-Dry Spanjerberg in de eerste week van januari 2012 alle 435 stoelen in de 4 bioscoopzalen, het tapijt in de foyer, corridor en entree professioneel gereinigd. Geen overbodige luxe na 135.000 bezoekers in 2011! Chem-Dry Spanjerberg heeft zorgvuldig, snel en vakkundig gewerkt en goed rekening gehouden met onze openingstijden en bezoekers. Annex Cinema is zeer tevreden over de inzet en het resultaat, prima werk. Dankzij Chem-Dry Spanjerberg zijn wij fris en helder 2012 begonnen!

Jaqueline Engelhard at Annex Cinema.


VEMW

René heeft een prima bedrijf met prettige, discrete medewerkers. De resultaten van de `schoonmaakacties` zijn steeds verbluffend. Zowel het tapijt als de stoelen in ons kantoor worden regelmatig schoongemaakt. Een aanrader!

Karin Burghouwt at VEMW.


Heel fijn en deskundig bedrijf. Doen wat ze beloven. We hadden al eerder een positiefe ervaring met het reinigen van tapijt maar deze mensen kunnen meer! De lichte marmeren vloer in onze nieuwe woning, ziet er weer uit alsof hij gisteren is gelegd. Glanzend en schoon. zelfs de scheuren zijn hersteld. Chem-Dry Spanjerberg maakt het verschil. Echt een bedrijf om aan te bevelen! Bedankt mensen, we zijn er blij mee.

Viola uit Woerden.