Projecttapijt reinigen

Laat uw projecttapijt professioneel reinigen binnen 1 dag. De tapijtreinigers van Chem-Dry Spanjerberg komen langs op een tijdstip dat u uitkomt, ook na werktijd. Op deze manier ondervindt u geen overlast van de reiniging van uw projecttapijt.

  • Uw projecttapijt gereinigd binnen 1 dag
  • Tapijtreiniging op locatie
  • Onze tapijtreinigers zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Unieke, duurzame reinigingsmethode met koolstof

Voor het maken van een afspraak voor projecttapijt reinigen neemt u contact met ons op. Wilt u meer informatie over de kosten van tapijtreiniging, dan vraagt u een offerte aan via de onderstaande button. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte voor het reinigen van uw projecttapijt.

Offerte aanvragen

Kosten van projecttapijt reinigen

Er is geen vaste prijs voor het laten reinigen van projecttapijt. De mate van vervuiling bepaalt welke reinigingsmethode wij toepassen, dus heeft dit invloed op de kosten. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de grootte van uw vloer. Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw projecttapijt.

Duurzame reinigingsmethode

Chem-Dry Spanjerberg werkt enkel met pH-neutrale reinigingsmiddelen die geen schadelijke chemische middelen en zepen bevatten. Onze unieke, duurzame tapijtreinigingsmethode is veilig voor mens, dier en milieu. Het vuil wordt verwijderd door minuscule koolzuurbelletjes die het vuil losweken. Op deze wijze reinigen we uw tapijt zo grondig mogelijk en verwijderen we zelfs de vervuiling die diep in uw tapijt is doorgedrongen.

Lees meer over de werking van onze koolzuurmethode.

De resultaten van de `schoonmaakacties` zijn steeds verbluffend. Zowel het tapijt als de stoelen in ons kantoor worden regelmatig schoongemaakt. Een aanrader!

Karin Burghouwt at VEMW

Hoe reinigen we uw projecttapijt?

Onze specialisten beginnen met het stofzuigen van uw tapijt, zodat het vuil aan de oppervlakte wordt verwijderd. Vervolgens behandelen we vlekken en zwaar vervuilde plekken met een speciale spray die in de vezels van uw projecttapijt trekt en het vuil losweekt. Met onze speciale koolstoftechniek behandelen we uw gehele projecttapijt, waarna we het vuil absorberen met een katoenen pad. Het projecttapijt wordt gestofzuigd en geborsteld om het vrijgekomen vuil te verwijderen. Uw projecttapijt is na de reiniging weer helemaal schoon en heeft zijn frisse uitstraling terug.

Bekijk de resultaten van tapijtreiniging

Vuilwerende beschermlaag

Indien nodig brengen we na het reinigen van uw tapijt een nieuwe beschermlaag aan op uw projecttapijt. De vuilwerende beschermlaag houdt uw projecttapijt langer schoon en fris na de reiniging. Door dagelijks intensief gebruik slijt de beschermlaag, waardoor het nodig is om deze af en toe opnieuw aan te brengen.

Wij reinigen vele soorten tapijten

Naast het reinigen van projecttapijt, reinigen we nog meer soorten tapijten en vloerkleden, waaronder:

Offerte aanvragen voor projecttapijt reiniging

Voor het aanvragen van een offerte voor projecttapijt reiniging vult u het onderstaande formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.