Perzisch tapijt reinigen

Uw Perzisch tapijt op professionele wijze laten reinigen binnen een dag. Onze tapijtreinigers komen bij u langs op een afgesproken tijdstip om uw tapijt te reinigen, ook na kantoortijd. Hierdoor ondervindt u geen overlast van de reiniging en hoeft u er niet voor thuis te blijven. Binnen een halve dag is uw Perzisch tapijt compleet gereinigd.

  • Unieke duurzame koolzuur reinigingsmethode
  • Tapijt binnen een halve dag gereinigd
  • Aanbrengen vuilwerende beschermlaag
  • Verlengt de levensduur van uw tapijt

Neem contact met ons op voor het reinigen van uw Perzisch tapijt. Voor prijsindicatie van de tapijtreiniging vraagt u een offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Kosten Perzisch tapijt reinigen

Wat de kosten zijn van de tapijtreiniging is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de mate van vervuiling van het tapijt. We passen de reinigingsmethode namelijk aan op de mate waarin het tapijt vies is. Wanneer er af en toe een vlekje te zien is, werken we volgens een andere methode dan wanneer het tapijt volledig onder de vlekken zit. Daarnaast bepaalt ook de grootte van het tapijt wat de kosten van de reiniging zullen worden. Vraag een offerte op maat aan voor de Perzische tapijtreiniging om erachter te komen wat de kosten voor u zijn.

Duurzame reinigingsmethode Perzisch tapijt

Voor het reinigen van uw tapijt werken wij met het pH-neutrale reinigingsmiddel The Natural. Dit reinigingsmiddel bevat geen zepen, fosfaten en schadelijke chemische ingrediënten. Hierdoor is de reiniging veilig voor u, uw huisdier en het milieu.

In het reinigingsmiddel zitten minuscule koolzuurbelletjes die het vuil uit het tapijt losweken. Door de koolzuurhoudende werking verandert het reinigingsproduct in koolzuur zodra er wrijving ontstaat met de reinigingspads. De koolzuurbelletjes dringen diep door in de vloerbedekking en duwen het vuil naar de oppervlakte. Hierdoor is het tapijt beter bestand tegen hervervuiling omdat er geen restanten achterblijven in het tapijt.

Bekijk de werking van de koolzuurmethode

Hoe werkt de Perzische tapijtreiniging?

Voordat we kunnen starten met het reinigingsproces, stofzuigen we eerst grondig het tapijt. Hierdoor wordt het vuil aan de oppervlakte verwijderd. Wanneer er grote vlekken in het tapijt zitten, behandelen we deze eerst met een spray die het vuil losweekt. Vervolgens behandelen we het gehele tapijt en absorberen we het vuil met een grote katoenen pad. Hierdoor komt het vuil naar boven en stofzuigen en borstelen we het tapijt om al het vuil te verwijderen.

Bekijk de resultaten van tapijtreiniging

Klantervaringen

'De experts van Chem-Dry Spanjerberg hebben ons Perzisch tapijt weer als nieuw gemaakt. Binnen een halve dag kon ik het tapijt weer belopen.'

'Geweldig! Ons Perzisch tapijt lijkt weer als nieuw. Ik dacht dat het tapijt niet heel vies was, maar na de reiniging zie je werelden van verschil.'

Heeft u zelf vlekken gemaakt in het tapijt, verwijder deze dan zo snel mogelijk voordat ze in het tapijt trekken. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, neem dan contact met ons op via het contactformulier en laat uw tapijt reinigen.

Offerte aanvragen

Vuilwerende beschermlaag

Als het nodig is, brengen we na het reinigingsproces een vuilwerende beschermlaag aan op uw Perzisch tapijt. Deze beschermlaag houdt uw tapijt na de reiniging langer fris en schoon. De beschermlaag slijt na verloop van tijd door intensief gebruik. Wij raden u dan ook aan om deze af en toe opnieuw aan te brengen.

Meer reinigingsdiensten van Chem-Dry Spanjerberg

Niet alleen kunt u bij ons uw Perzisch tapijt laten reinigen, wij verzorgen nog veel meer reinigingsdiensten, zoals:

Offerte aanvragen voor het reinigen van uw Perzisch tapijt

Om inzichtelijk te krijgen wat de kosten voor de reiniging van uw Perzisch tapijt worden, vult u onderstaand formulier in. Wij proberen om u zo spoedig mogelijk een offerte op maat te versturen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Upload een bestand
Vraag/ opmerking
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.