Laagpolig tapijt reinigen

Heeft u een prachtig tapijt liggen voor een warmere uitstraling in huis, maar is het helaas slachtoffer geworden van vuil en vieze vlekken? Laat uw laagpolig tapijt reinigen door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg. We werken altijd met milieu-, mens- en diervriendelijk en PH-neutraal schoonmaakmiddel, zodat het reinigingsproces veilig is voor iedereen. Het resultaat: een schoon laagpolig tapijt zonder nare geurtjes en vlekken!

 • Tapijtreiniging voor zowel particuliere als zakelijke klanten
 • We stellen graag uw offerte gratis op
 • 25+ jaar ervaring met het reinigen van laagpolig tapijt

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor het laten reinigen van uw laagpolige tapijt via spanjerberg@chemdry.nl of het contactformulier. Heeft u nog vragen over onze reinigingsmethode of wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen reinigen? Neem via onderstaande buttons contact met ons op.

Offerte aanvragen Spanjerberg@chemdry.nl

Kosten laagpolig tapijt reinigen

We werken niet met vaste prijzen, maar geven u graag een prijsindicatie op maat. We werken altijd met offertes op maat, omdat de staat en de afmetingen van elk laagpolig tapijt anders zijn. Hier passen we onze reinigingsmethode op aan. Na ontvangst van uw offerteaanvraag komen we zo spoedig mogelijk bij u terug met een prijsindicatie.

Vlekken verdwijnen

Om de zoveel tijd raden we u aan om uw laagpolig tapijt of kleed te laten reinigen. Ondanks dat u uw kleed regelmatig stofzuigt blijft er vuil in het kleed zitten en verkleurt het door de jaren heen. Hardnekkige vlekken krijgt u er vaak ook niet uit. Met onze professionele reinigingsmethode, ons eigen ontwikkelde schoonmaakmiddel ‘the Natural’ en vlekverwijderaar ziet uw laagpolig tapijt er weer uit als nieuw zonder nare geurtjes, verkleuringen of vieze vlekken.

We verwijderen onder andere de volgende soorten vlekken:

 • Wijnvlekken
 • Koffievlekken
 • Urinevlekken
 • Theevlekken
 • Olievlekken
 • Inktvlekken
 • Bloedvlekken
 • Verfvlekken
 • Make-upvlekken

Onze reinigingsmethode

We reinigen uw laagpolig tapijt met koolzuur en ons PH-neutrale reinigingsmiddel. Dit bevat geen schadelijke chemische stoffen. Koolzuur dringt diep door in de vezels van het tapijt, waardoor vuil losweekt. We volgen een aantal stappen voor het reinigen van uw laagpolig tapijt:

 1. Het kleed inspecteren en eventueel het reinigingsproces aanpassen.
 2. Het stofzuigen van losliggend vuil met onze speciale stofzuiger.
 3. Het behandelen van vlekken met onze vlekkenspray.
 4. Het reinigen van het kleed met ons schoonmaakmiddel The Natural.
 5. Het nabehandelen van het kleed met een katoenen pad en de stofzuiger.
 6. Het laten drogen van het kleed (1 tot 2 uur).
 7. Optioneel: het aanbrengen van een beschermlaag, waardoor vuil en viezigheid minder snel het kleed in trekken.

Chem-Dry Spanjerberg: voor particulieren en bedrijven

Onze reinigingsspecialisten komen voor een reinigingsklus graag bij u thuis of in uw bedrijfspand. We reinigen naast laagpolig tapijt nog vele andere soorten tapijt en meubels:

Neem contact met ons op

Kom langs in een van onze winkels in Woerden of Amstelveen of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook een mail sturen of bellen naar een van onze winkels.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.