Hoogpolig tapijt reinigen

Hoogpolig tapijt is erg zacht voor de voeten en ziet er mooi uit, maar vuil en bacteriën nestelen zich gemakkelijk in dit type tapijt. Om uw tapijt schoon te houden laat u uw hoogpolig tapijt reinigen door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg. Zo ruikt uw tapijt weer fris en is het vrij van vuil en bacteriën.

 • Reinigingsmiddelen die veilig zijn voor dier, mens en natuur
 • Uw hoogpolig tapijt is binnen een dag gereinigd
 • Gratis een vrijblijvende offerte
 • We hanteren een unieke reinigingsmethode

Voor het laten reinigen van uw hoogpolig tapijt vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen over het reinigen van uw hoogpolig tapijt kunt u ons een e-mail sturen.

Offerte aanvragen Spanjerberg@chemdry.nl

Kosten hoogpolig tapijt reinigen

Bij het reinigen van uw hoogpolig tapijt kijken we naar de huidige conditie van het tapijt en wat er nodig is om het weer mooi schoon te krijgen. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan om de exacte prijs van de reiniging te krijgen.

Onze unieke reinigingsmethode

Het zelf reinigen van tapijt is lastiger dan men denkt. U heeft namelijk echt een reinigingsmiddel nodig dat werkt voor de stof van uw kleed. Met het verkeerde middel verpest u mogelijk de stof van uw tapijt. Voor het reinigen van tapijt en kleden gebruiken we een unieke koolstoftechniek. Ons eigen ontwikkelde schoonmaakmiddel ‘The Natural’ bevat koolzuur, waardoor het vuil uit het hoogpolige tapijt naar de oppervlakte drijft. The Natural is een duurzaam en pH-neutraal middel, dat veilig is voor mens, dier en milieu. Dit middel verwijdert ook hardnekkige vlekken die zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld olie of wijn.

Hoogpolig tapijt reinigen: hoe werkt het?

De reinigingsspecialisten van Chem-Dry Spanjerberg verwijderen vuil, nare geurtjes en bacteriën in slechts enkele stappen.

 1. We inspecteren het kleed en bepalen hoe we uw tapijt gaan reinigen.
 2. Door uw tapijt te stofzuigen, verwijderen we al het loszittend vuil.
 3. Bij hardnekkige vlekken in het kleed maken we gebruik van onze eigen ontwikkelde vlekkenspray, om de vlek te verwijderen.
 4. Nu gaat onze specialist aan de slag met het reinigingsmiddel ‘The Natural’ voor een dieptereiniging.
 5. Het tapijt behandelen we na met een katoenpad, om ervoor te zorgen dat echt al het vuil weg is.
 6. Het is belangrijk dat het tapijt na de reiniging de tijd krijgt om te drogen. De droogtijd is aanzienlijk minder dan na een reiniging met reguliere reinigingsmiddelen.
 7. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de reiniging, kunt u ervoor kiezen een beschermlaag over uw hoogpolig tapijt te laten aanbrengen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vlekken minder snel in het tapijt trekken.

Andere soorten tapijt of meubels laten reinigen

Heeft u andere typen tapijt in uw huis of bedrijfspand liggen? Of wilt u graag de bekleding in uw auto laten reinigen? Ook daar schakelt u ons voor in:

Neem contact op met Chem-Dry Spanjerberg

Wilt u graag weer lopen op een schoon hoogpolig tapijt? Laat uw tapijt dan reinigen door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur ons een e-mail.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.