Berber tapijt reinigen

Heeft u een heerlijk zacht hoog- of laagpolig Berber tapijt of kleed liggen, maar is hij het slachtoffer geworden van ongelukjes en viezigheid? Laat dan uw Berber tapijt reinigen. Door de reinigingsspecialisten van Chem-Dry Spanjerberg is uw kleed binnen no time weer helemaal schoon. Zo ziet uw prachtige wollen Berber kleed er weer zo goed als nieuw uit.

  • Gratis haal- en brengservice voor kleden mogelijk
  • 25+ jaar ervaring met het reinigen van tapijt
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Heeft u vragen over het reinigen van uw Berber tapijt of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via een van de onderstaande buttons.

Offerte aanvragen Spanjerberg@chemdry.nl

Hoeveel kost het reinigen van Berber tapijt?

Om u de beste prijsindicatie te geven voor het reinigen van uw Berber tapijt, bieden we u een vrijblijvende offerte aan. De kosten hangen af van het oppervlak en de werkzaamheden die we moeten doen om uw tapijt weer prachtig schoon te krijgen. Heeft u nog vragen over hoe we de prijs berekenen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Berber tapijt reinigen: het proces

Het reinigen van uw Berber tapijt doen we doorgaans binnen vijf werkdagen. Om uw tapijt zo schoon mogelijk te krijgen, inspecteren onze specialisten het eerst. Hierbij kijken ze naar de staat en de eigenschappen van het tapijt en naar eventuele opvallende vlekken. Om losse kruimels en vuil te verwijderen, gaan we na de inspectie aan de slag met de stofzuiger.

Het verwijderen van vlekken

Hardnekkige vlekken spuiten we in met ons eigen ontwikkelde biologisch afbreekbare vlekkenspray. Deze spray trekt tot diep in de vezels van uw Berber tapijt, waardoor de vlek volledig verdwijnt.

Het reinigen van Berber tapijt met The Natural

Na het verwijderen van diepliggende en hardnekkige vlekken pakken we ons eigen ontwikkelde schoonmaakmiddel ‘The Natural’ erbij. Dit middel werkt op basis van koolzuur en is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Na het aanbrengen van het schoonmaakmiddel en het nabehandelen van het kleed met een katoenen pad, is het tijd om het tapijt te laten drogen. Dit duurt een aantal uur.

Wilt u het kleed na de reinigingsbeurt zo schoon mogelijk houden? Laat onze specialisten dan na de reiniging nog een beschermlaag aanbrengen. Zo trekken vuil en vlekken minder snel in en geniet u veel langer van een fris tapijt.

Tips voor het onderhouden van uw tapijt

Om de levensduur van uw Berber tapijt te verlengen, delen we graag nog een aantal tips:

  • Een vlek op uw tapijt? Dep de vlek op, wrijf niet.
  • Stofzuig uw tapijt regelmatig.
  • Loop het liefst niet met schoenen over uw kleed of tapijt.
  • Laat uw tapijt ieder jaar professioneel reinigen.

Alle diensten van Chem-Dry Spanjerberg

De specialisten van Chem-Dry maken naast uw Berber tapijt nog veel meer soorten kleden en vloeren en meubels professioneel voor u schoon, zoals:

Neem contact op door te bellen naar een van onze vestigingen 0348 485 050 (locatie Woerden) of 020 647 9717 (locatie Amstelveen) of door ons een mailtje te sturen naar spanjerberg@chemdry.nl.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Een vrijblijvende offerte vraagt u via onderstaand contactformulier eenvoudig aan. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.