Hoe werkt natuursteen vloer polijsten?

Laat uw natuursteen vloer polijsten door de specialisten van Chem-Dry Spanjerberg en uw vloer ziet er weer uit als nieuw. Na het reinigen, polijsten en kristalliseren glanst uw natuursteen vloer weer.

  • Uw vloer in 1 dag gepolijst
  • Wij reinigen en polijsten ook buiten werktijden
  • Geschikt voor alle natuursteen vloeren

Natuurstenen vloer reinigen

Voor het polijsten van uw marmeren, granieten, travertin of kalksteen vloer beginnen wij met een grondige reiniging. Bekijk welke natuursteen vloeren wij reinigen. Met ons unieke reinigingsmiddel The Natural® maken we uw vloer schoon met koolzuurbelletjes die geen schade aanrichten aan uw vloer, maar wel hardnekkig vuil verwijderen.

Natuursteen polijsten

  1. We schuren de natuursteen vloer licht op met een grove pad om de structuur van de vloer te openen en ondiepe krassen te verwijderen. Na het schuren is de vloer poreus en ziet deze er mat uit.
  2. Hierna behandelen we uw vloer met een middelgrove diamantpad om de structuur van het natuursteen weer te sluiten. Dit ziet u direct, want de vloer gaat weer glanzen.
  3. Vervolgens polijsten we uw vloer met een fijne pad om de structuur te sluiten en de vloer zijn glans terug te geven.

Kristalliseren

Tot slot kristalliseren we uw vloer met een kristallisatieproduct om het natuursteen nog meer te laten glanzen. Deze laag beschermt uw vloer bovendien tegen vuil, slijtage en vlekken, zodat uw vloer langer mooi blijft. Bekijk de resultaten van het polijsten van uw natuursteen vloer.

In 1 dag is uw natuursteen vloer gepolijst

Laat uw vloer in één dag polijsten door Chem-Dry Spanjerberg. Vloeroppervlakken tot circa 30 vierkante meter polijsten wij in één dag. Bij grotere oppervlakken is het mogelijk dat we hier wat langer over doen. Onze prioriteit is namelijk dat uw vloer goed gepolijst wordt, ook als dat wat meer tijd in beslag neemt.

Voor meer informatie over het polijsten van uw natuursteen vloer neemt u contact met ons op. Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst eens onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen Neem contact op