Welke meubels reinigen wij?

Wij reinigen alle soorten meubels en alle meubelstoffen. De meest voorkomende meubels die wij reinigen zijn:

  • Leren meubels
  • Banken met een synthetische stof
  • Stoelen met een katoenen of wollen stoffering

Het maakt niet uit of het om lichte of hardnekkige vlekken gaat. Door onze unieke schoonmaakmethode met koolstof krijgen wij al uw meubels weer volledig schoon en fris.

Meubelreiniging voor autobekleding

Naast het reinigen van meubels in uw woning of bedrijfspand is onze professionele meubelreiniging ook geschikt voor het reinigen van uw autobekleding. Uw bekleding is na één dag weer volledig fris en zelfs hardnekkige vlekken krijgen wij uit uw autobekleding.

Naast autobekleding reinigen wij ook andere stoffen in kleine ruimtes waar u zelf moeilijk bij komt. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van bijvoorbeeld de kussens of de stoffering in uw caravan.

Meubelreiniging voor particulieren en bedrijven

Onze meubelreiniging is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Bij particuliere meubelreiniging komen wij bij u thuis om de meubels in uw woning te inspecteren en te reinigen.

Bij zakelijke reiniging reinigen we de meubels en bureaustoelen in uw bedrijfspand. U hoeft de meubels niet te verplaatsen of naar een andere ruimte te brengen: wij reinigen alles in de ruimte waar de meubels aanwezig zijn. De meubels zijn de volgende dag weer schoon en klaar voor gebruik.

Offerte aanvragen voor meubelreiniging

Om direct een offerte aan te vragen vult u het offerteformulier op onze website in of neemt u contact met ons op via 0348 485 050 voor ons filiaal in Woerden of 020 647 9717 voor ons filiaal in Amstelveen.

Offerte aanvragen