Veelgestelde vragen meubelreiniging

Hieronder leest u de meest gestelde vragen die wij van onze klanten krijgen over meubelreiniging. Onder de vraag leest u ook direct het antwoord. Mocht u vragen hebben die er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Hoelang duurt het voordat mijn meubels droog zijn?

Uw meubels zijn na één dag alweer droog en bruikbaar. Omdat wij werken met een reinigingsmethode waarbij wij 80% minder water gebruiken dan andere manieren om uw meubels weer schoon te krijgen, worden uw meubels veel minder nat. Hierdoor zijn ze eerder droog.

Is meubelreiniging geschikt voor alle meubelen?

Meubelreiniging is geschikt voor alle meubelstoffen. Wij reinigen alle meubels, bankstellen en stoelen met een synthetische, katoenen, wollen en microvezel stoffering. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het reinigen van de bekleding van uw auto en caravan.

Wat voor soorten vlekken verwijderen jullie uit meubels?

Wij verwijderen alle soorten vlekken uit uw meubelen. Het maakt niet uit of de vlekken alleen op het oppervlak zitten of hardnekkig zijn: wij krijgen alle vlekken uit uw meubelen. Te denken valt aan de volgende soort vlekken: thee, koffie, wijn, urine, vruchtensap, saus, vet en olie.

Reinigen jullie ook meubels op locatie?

Wij reinigen ook meubels op locatie. Wij verzorgen de meubelreiniging wanneer het u uitkomt: dit kan zowel in de ochtend, middag en avond als ’s nachts. Uw meubels zijn de volgende dag weer helemaal schoon en bruikbaar.

Wat zijn de kosten van meubelreiniging?

De kosten van het reinigen van uw meubels verschillen per situatie en hangen af van de vlekken. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen om uw meubels te inspecteren. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Voor vragen of een offerte aanvraag neemt u contact met ons op.

Offerte aanvragen Neem contact op