Hoe werkt tapijtreiniging?

Onze tapijtreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijten en het verwijderen van vlekken. We hanteren een unieke koolzuurmethode om het tapijt grondig te reinigen en vuil blijvend te verwijderen zonder uw tapijt te beschadigen.

Duurzame reinigingsmethode

Wij hanteren de unieke ChemDry reinigingsmethode en werken met het duurzame reinigingsmiddel The Natural® dat veilig is voor u, uw huisdieren en het milieu. Het reinigingsmiddel bevat geen agressieve middelen, fosfaten of zepen, maar minuscule koolzuurbelletjes om het vuil te verwijderen uit uw tapijt. Laat ook uw tapijt reinigen door onze specialisten.

De werking van koolzuur

Eerst borstelt en stofzuigt de tapijtreiniger het tapijt om vuil te verwijderen en de vezels van uw tapijt rechtop te laten staan. Hierdoor kan het koolzuur dieper doordringen in het tapijt en zelfs het hardnekkigste vuil losweken, zodat onze tapijtreiniging zeer effectief is.

  • Het koolzuur dringt diep door in de vezels van uw tapijt en bruist het vuil los.
  • Wanneer het koolzuur oplost, blijft er enkel water achter in uw tapijt.
  • Het losgeweekte vuil is eenvoudig op te zuigen met een borstelstofzuiger.

Uw tapijt is direct weer gebruiksklaar

Wij gebruiken zo weinig mogelijk water bij het reinigen van uw tapijt. Vergeleken met andere reinigingsmethodes gebruiken wij 80% minder water. Dit betekent dat uw tapijt direct na de reiniging weer gebruiksklaar is. Bekijk de resultaten van tapijtreiniging.

Bekijk hoe tapijtreiniging werkt