Dr. Schutz vloeroplossingen voor een perfecte reiniging

Dr. Schutz biedt al jarenlang hoogwaardige vloeroplossingen voor allerlei soorten vloeren. De producten van het familiebedrijf staan zeer goed aangeschreven bij prominente vloerfabrikanten. De vloeroplossingen zorgen voor een hoge slijtvastheid en een verminderde kwetsbaarheid voor chemicaliën. Dr. Schutz heeft een keurmerk in het leven geroepen om gecertificeerde bedrijven te herkennen.

Chem-Dry Spanjerberg BV is gecertificeerd applicator van Dr. Schutz. Dit betekent dat we alle Dr.Schutz-producten professioneel kunnen toepassen. Wij krijgen uw vloer weer volledig schoon en kunnen beschadigingen direct herstellen. Daarnaast zijn al onze medewerkers bevoegd om PU-coatings aan te brengen. Zo is uw vloer binnen mum van tijd weer zo goed als nieuw. Bij PU-gietvloeren of andere elastische designvloeren kunnen we uw vloer bovendien gemakkelijk een andere kleur geven.

Als u op zoek bent naar optimale reiniging van uw vloer, dan staan de experts van Chem-Dry Spanjerberg voor u klaar. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u ons bereiken op 0348-485 050.