Autostoelen reinigen

U kunt uw auto regelmatig schoonmaken, maar viezigheid trekt diep in de vezels van uw bekleding. Eens per jaar uw autostoelen laten reinigen door een specialist, raden we dan ook aan. Braaksel, een rooklucht en gemorste koffie zijn voor ons geen enkel probleem. Dan kan uw autobekleding er weer even tegenaan en hoeft u zelf alleen nog maar oppervlakkig schoon te maken.

  • Wij maken 24/7 schoon, dus altijd op een moment dat u uitkomt
  • Onze specialisten komen naar uw huis of werk
  • Uw leren of stoffen autostoelen binnen 1 uur gereinigd
  • Geen zeep en chemische middelen, maar koolstof als reinigingsmiddel

Maak een afspraak met Chem-Dry Spanjerberg en we komen naar u toe om uw autostoelen te reinigen.

Offerte aanvragen Neem contact op

Hoe reinigen we uw autostoelen?

Met een speciale dieptereiniging maken we uw autostoelen weer helemaal schoon. We beginnen met het stofzuigen van de bekleding. Een speciale spray spuiten we op de vlekken, zodat het middel het vuil vast los kan weken. Daarna pakken we ons unieke reinigingsmiddel erbij, dat werkt op basis van koolzuur. Zo kunnen er geen zeepresten en chemische middelen achterblijven in uw autobekleding. Toch is het wel heel effectief: het koolzuur weekt de viezigheden los, waarna we deze gemakkelijk kunnen opzuigen.

Extra maatregel: vuilafstotend middel

Als u regelmatig kleine kinderen of huisdieren in de auto meeneemt, raden we aan om uw autostoelen na de reiniging te laten behandelen met een vuilafstotend middel. Zo voorkomt u gemakkelijker vlekken in de toekomst. Wanneer uw kind of huisdier toch iets morst of een ongelukje heeft, trekt de vlek niet gelijk in de bekleding, maar kunt u deze er eenvoudiger afvegen.

Is er overgegeven in uw auto?

We hebben veel ervaring met het verwijderen van braaksel, dus klop gerust bij ons aan. De vlekken kunt u er vaak zelf nog wel uit boenen, maar de zurige geur die ontstaat na het overgeven is nauwelijks weg te krijgen. Dat komt doordat het braaksel in de vezels van uw autostoelen trekt. Gelukkig weten onze specialisten heel goed hoe ze deze vieze geur – en de vlekken – kunnen verwijderen.

Rooklucht

Rookt u in de auto? Of heeft u net een auto gekocht en heeft de vorige eigenaar erin gerookt? Deze lucht is moeilijk uit de bekleding van de auto te krijgen. Tenzij u – zoals wij – een specialist bent in het reinigen van autostoelen natuurlijk. Die vervelende rooklucht krijgen wij wel uit de bekleding en dus uit uw auto.

Gemorste koffie

U moet onverwacht remmen, net als u een slok neemt van uw kopje koffie. U zit er zelf helemaal onder en er zitten vlekken op uw autostoel. Dan zit er niets anders op dan een schoonmaakspecialist te bellen. De donkere vloeistof is namelijk moeilijk te verwijderen als de vlekken al in de bekleding getrokken zijn. En omdat u onderweg, kunt u dit niet voorkomen.

Zelf uw autobekleding reinigen

U kunt natuurlijk ook zelf uw autostoelen reinigen. We raden u aan om dit regelmatig te doen. Voorkom daarnaast dat vlekken en nare geurtjes de tijd krijgen om in uw bekleding te trekken. Een stoomreiniger of autostofzuiger is handig, maar die hebben de meeste mensen niet standaard in huis. Er zijn speciale schoonmaakmiddelen om het interieur van uw auto schoon te maken, maar de gewone huis-tuin-en-keukenschoonmaakmiddelen werken ook.

Zitten er vlekken in uw autostoelen die u er zelf niet meer uit krijgt of wilt u een grondige schoonmaak die tot diep in de vezels van de stof doorwerkt? Dan maakt u een afspraak met onze specialisten.

Reiniging van elk interieur

Bij Chem-Dry Spanjerberg kunt u terecht voor de schoonmaak van uw autobekleding én van uw interieur:

 Meer informatie of direct een offerte aanvragen

Wilt u weten hoeveel u kwijt bent aan het reinigen van uw autostoelen? Dan vult u onderstaand formulier in. We sturen u vervolgens een offerte. Na uw akkoord maken we een afspraak voor de schoonmaak van uw auto-interieur.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.