Autobekleding reinigen

Laat uw autobekleding reinigen door Chem-Dry Spanjerberg: uw autobekleding oogt direct weer zo goed als nieuw. U en uw gasten nemen weer plaats in een auto met schone autostoelen en een heerlijk frisse geur. Met onze service geniet u van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 uur volledig gereinigd met milieuvriendelijke producten
  • Voor elk type autobekleding
  • Reiniging vindt plaats op de door u gewenste locatie
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Speciale koolzuurtechniek

Weer instappen in een auto met frisse en vuilvrije bekleding? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Onze reinigingsspecialisten zijn werkzaam in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Nieuwkoop, Maarssen, Mijdrecht, Uithoorn en Woerden.

Neem contact op Offerte aanvragen

Onze milieuvriendelijke werkwijze

Bij Chem-Dry Spanjerberg reinigen wij leren en stoffen autobekleding met een milieuvriendelijk en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Naast de duurzaamheid van de reiniging vinden wij het natuurlijk ook van belang dat uw bekleding goed gereinigd wordt. De methode doet daarom niet af aan de reinigingskracht. Zelfs ernstige vlekken als olie- of wijnvlekken verwijderen wij gemakkelijk met onze professionele bekleding reiniging. Een ander voordeel van onze methode is dat de droogtijd minimaal is. Zo geniet u binnen 1 dag alweer van frisse en vuilvrije stoelen en banken in uw auto.

De voordelen van professionele reiniging

Het reinigen van uw autobekleding door de reinigingsprofessionals van Chem-Dry Spanjerberg brengt vele voordelen met zich mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen wij een reinigingsadvies op maat op, zodat uw autostoelen, -bank en vloermatten optimaal gereinigd worden. Daarnaast zorgt onze reinigingsmethode ervoor dat uw bekleding beter beschermd is tegen nieuwe vlekken. Vlekken en vuil zijn namelijk de grootste boosdoeners voor slijtage aan uw bekleding. Door uw autobekleding regelmatig professioneel te laten reinigen voorkomt u slijtage door vuil en vlekken. Professionele reiniging betaalt zichzelf zo gemakkelijk terug.

Meer reinigingsdiensten

Naast het reinigen van autobekleding kunt u bij Chem-Dry Spanjerberg ook terecht voor de volgende reinigingsdiensten:

Autobekleding laten reinigen door Chem-Dry Spanjerberg

Wilt u meer informatie over het professioneel laten reinigen van uw autostoelen, -bank en vloermatten door Chem-Dry Spanjerberg? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vraag onderstaand direct vrijblijvend een offerte aan.

Vestiging Woerden: Bel 034 848 5050 Vestiging Amstelveen: Bel 020 647 9717

Offerte autobekleding reinigen aanvragen

Benieuwd naar de kosten van het reinigen van uw autobekleding? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Ook is het mogelijk om meer informatie over de reiniging van uw autostoelen te ontvangen.

Aanhef*
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Graag
Over

Eventuele extra informatie
Foto van het te reinigen object
 
 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.